Wie zijn wij

”Video is een middel, geen doel op zich”

Wie zijn wij?

Wij zien onszelf het liefst als commerciële creatieven en dan ook in die volgorde. Merken helpen met videocontent, daar liggen onze roots. Jouw verhaal op zo’n manier overbrengen zodat het ook echt iets doet. Of je nou een (nieuw) product of dienst wilt introduceren, je merk wilt bouwen of jezelf als werkgever wilt onderscheiden. Misschien wil je jouw klanten laten vertellen waarom ze voor jou kiezen, een inhoudelijk interview geven of meer betrokkenheid creëren. Jouw doelstelling is het startpunt. Hiervoor gebruiken we onze jarenlange ervaring bij reclamebureaus en mediabedrijven. Door samen op te trekken krijgen we het beste resultaat.

Winston Sawat

Creative video producer + Director

Vincent van As

Creative video producer + Director

Esli Schanschort

Camera + Edit

Andrew Filipowicz

Fotograaf

Leanne Vink

Camera + edit

Klanten over Videohelden

“Wij werken al ruim een jaar met Videohelden, hebben al meer dan 10 video’s gemaakt. Allemaal even mooi en professioneel. De kracht van Videohelden zit hem absoluut in het proces. Hun ideeën, flexibiliteit, creativiteit en het talent om mensen voor de camera op hun gemak te stellen maakt dat de video’s elke keer weer een succes zijn. De ontzettend leuke samenwerking is daarbij nog een extra leuke bijkomstigheid. Door dit alles zijn ze onze vaste en enige leverancier van videoproducties geworden.”

Dana Wassenaar | Chief Marketing Officer , SBR Nexus

“I worked with Videohelden on multiple projects, filming as well as post production. They are great creative story tellers with an exceptional eye for details. The team is really helpful in getting from a vague idea to an outstanding final product.”

Fabian Gless | Marketing Manager, Artnight GMBH

“De Videohelden doen hun naam goed eer aan, want helden zijn het zeker. Winston en Vincent denken fijn mee met concepting, zijn pro-actief, oplossingsgericht en zorgen voor het juiste resultaat. Ik heb inmiddels meerdere keren met ze samengewerkt en iedere keer was het weer een feest!”

Matthijs van Unen | Consultant , Glasnost

“De mannen van videohelden doen hun naam eer aan.
Commercieel, visueel creatief en soepel in de samenwerking”

Mounir El Berrah | Managing Director , Kiwa SCM & Mobility

“Waanzinnige kwaliteit en oogstrelende content, dat is wat Videohelden typeert. Wij werken ruim twee jaar samen voor activatie- en eventvideo’s; wat altijd resulteert in prachtige beelden die de sfeer van het event doen herleven in een paar minuten content”

Jelmer Laven | Brand Manager , QWIC Dutch Design E-bikes

“Videohelden has created videos for Takeaway.com differently than any other agency. From concepting to execution, the involvement of Vincent, Winston, and the team is truly energizing. The results are always top-quality and the experience working together makes it even better. I am looking forward to more inspiring moments with the Videohelden team!”

Nathalie Cavalheiro | Sr content Manager, Takeaway.com

“Wij werken al vanaf dag 1 met veel plezier met Videohelden! Naast het feit dat het leuke gasten zijn, leveren ze snel, maar vooral topkwaliteit. Ze zijn op inhoud erg sterk en denken goed mee vooraf én op locatie. Wij hebben samen testimonials en employer branding video’s gemaakt maar we bellen ze ook bij bedrijfsfeesten. Altijd top notch!”

Doeke Geersma | CEO & Co-Founder, WeAreKeen

“De opdracht aan Videohelden van het Christelijk College Zeist was om een korte film te maken waarin een duidelijk beeld geschetst zou worden over het CCZ. Dat is meer dan uitstekend gelukt! Door met passie en toewijding te werken is het hen  gelukt niet alleen een goed beeld van de school neer te zetten maar ook de sfeer van de school te vangen. Voor mij zijn ze ware videohelden.”

D.C. (Dik) van Donselaar | Directeur

“Gave samenwerking met de Videohelden! Zeer professionele partij welke snel schakelt, zich flexibel opstelt en proactief meedenkt. De begeleiding van concept naar video heb ik als uitermate prettig ervaren. Dank voor jullie hulp bij de realisatie van nieuwe video’s!”

Jan-Willem Lamers | Teamleider Marketing, A-point Groep

Enkele merken waarvoor we werken

Mail, bel of kom langs voor een kop koffie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!