Editheld gezocht

Amsterdam, Fulltime

Op het Videohelden HQ in hartje centrum Amsterdam (Brouwersgracht) hebben wij, i.v.m sterke groei, plek voor een nieuwe edit held die gemaakte beelden creëert tot het juiste verhaal

Wij zien onszelf als een video agency en bedenken en ontwikkelen video content voor bekende en minder bekende merken. We zijn met een klein vast team en werken daarnaast met een flexibele schil van helden. We maken van online commercials, tv-commercials tot Employment Branding video’s en alles er tussenin.

Klanten blij maken, samenwerken om doelstelling te helpen realiseren zien we als onze missie. We zoeken dus iemand die (merk)verhaal kan overbrengen, flexibel is en snel kan schakelen.

Wat we net zo belangrijk vinden is gezelligheid, energie en lol. Niet alleen met elkaar maar ook met onze klanten. Heb jij veel humor en kan je ook nog eens grap incasseren, dan heb je een streepje voor!

Zo veelzijdig als een Zwitsers mes?

Je hebt vanaf 2 jaar relevante ervaring als jr-/ editor, bij voorkeur in Final Cut Pro X (of bereidheid om over te stappen).

Je vindt het leuk om al vroeg in het proces mee te denken over de shoot, de techniek om in de edit het maximale te bereiken voor onze klanten. Je vindt variatie leuk in je werk, van spectaculaire brandvideo’s tot aan inhoudelijke (corporate) klantverhalen. Je snapt hoe color grading werkt, snapt plug-ins en bent eager om te werken in programma’s als After Effects of Motion. Je kan toveren met muziek en vindt het leuk (of een uitdaging) om, samen met het team, externe partijen aan te sturen zoals voice-over. Je houdt ervan om nieuwe dingen toe te passen en leren en managed data gestructureerd.

Je kan op MBO/HBO niveau functioneren (ons maakt het niet uit of dat door een opleiding komt) Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Samen kijken we hoe we jouw talent het beste kunnen inzetten en verder kunnen ontwikkelen. Zo simpel is het.
Verder? Het is altijd gezellig op kantoor. Voldoende ruimte om te groeien, mee te denken en we hebben de allerleukste klanten.

Enkele merken waarvoor we werken

Interesse?

Heb je een dus een enorme passie voor editen en alles daar omheen. Ben je er ook nog eens goed in, heb je inlevingsvermogen en heb je vanaf 2-3 jaar ervaring? Stuur dan een mailtje met je motivatie en een paar projecten waar je trots op bent naar werkenbij@videohelden.nl Hopelijk tot snel.