Wat geweldig: WSWorks oprichter Winston Sawat werd geinterviewd door ‘De Amsterdamse Ondernemer‘ – het platform voor ondernemend Amsterdam.

Winston Sawat van WS Works begon in 2010 als freelance videoproducer. Sindsdien maakt hij creatieve en originele videoproducties voor zijn steeds verder uitbreidende klantenkring. Hij is de spil van het bedrijf en werkt graag samen met andere talentvolle professionals: hij heeft inmiddels een heel netwerk om zich heen verzameld.

(…)

Winston werkt dus middenin de stad en is nieuwsgierig naar de verhalen van al die Amsterdamse merken die hij dagelijks om zich heen ziet. Hij ziet een grote uitdaging om die verhalen zo goed mogelijk te vertellen door middel van ‘zijn’ medium: video. Want door zijn ruime ervaring als videoproducer weet Winston inmiddels als geen ander dat videocontent niet alleen het bereik vergroot, maar ook een bedrijf heel sterk positioneert. Dat Amsterdamse ondernemers vaak lokaal, maar ook internationaal werken, maakt hen een nog interessantere doelgroep.

 

Lees hier de volledige publicatie:

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

All rights reserved Salient.