Videoheld gezocht (Amsterdam, Fulltime)

Op het Videohelden HQ in hartje centrum Amsterdam (Brouwersgracht) hebben wij, i.v.m sterke groei, plek voor een nieuwe held.

Videohelden bedenkt en ontwikkelt videocontent voor bekende en minder bekende merken. We zijn een klein team en werken daarnaast met een flexibele schil van helden. We doen events, online commercials, promo’s, werken-bij video’s.. eigenlijk vinden we alles leuk! Onze klanten blij maken, samenwerken om doelstelling te helpen realiseren zien we als onze missie. We zoeken iemand die een (merk)verhaal kan overbrengen, flexibel is en snel kan schakelen.

Wat we net zo belangrijk vinden is gezelligheid, energie en lol. Niet alleen met elkaar maar ook met onze klanten. Heb jij veel humor en kan je ook nog eens grap incasseren, dan heb je een streepje voor!

Omdat we een kleine club zijn, doen we niet echt aan een functieomschrijving. Je bent breed inzetbaar en houdt je bezig met alle zaken die te maken hebben met videoproductie. Samen kijken we hoe we jouw talent het beste kunnen inzetten en verder kunnen ontwikkelen. Zo simpel is het.

Wij delen ons kantoor met Zoekhelden, het leukste Mediabureau van Nederland. Het is altijd gezellig op kantoor en de lunch is over the top.

Heb je een enorme passie voor filmen, editen en graden, plannen, produceren en regisseren? Ben je er ook nog eens goed in, heb je inlevingsvermogen en heb je 2-3 jaar ervaring? Stuur dan een mailtje met je motivatie en een paar projecten waar je trots op bent naar werkenbij@videohelden.nl

Hopelijk tot snel.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

All rights reserved Salient.