Producer / projectmanager gezocht

Amsterdam, Fulltime

Op het Videohelden HQ in hartje centrum Amsterdam (Brouwersgracht) hebben wij, i.v.m. sterke groei, plek voor een assertieve producer/ projectmanager.

Wij zien onszelf als een video agency en bedenken en ontwikkelen video content voor bekende en minder bekende merken. We zijn met een klein vast team en werken daarnaast met een flexibele schil van helden. We maken online commercials, tv-commercials tot Employment Branding video’s en alles er tussenin.

Klanten blij maken, samenwerken om doelstelling te helpen realiseren zien we als onze missie. We zoeken iemand die flexibel is en snel kan schakelen.

Wat we net zo belangrijk vinden is gezelligheid, energie en lol. Niet alleen met elkaar maar ook met onze klanten. Heb jij veel humor en kan je ook nog eens een grap incasseren, dan heb je een streepje voor!

Zo veelzijdig als een Zwitsers mes?

Je hebt vanaf 2-3 jaar relevante ervaring als jr / producer / projectmanager. Het liefst bij tv- en/of content producerende bedrijven.

Je houdt ervan om video- en fotoshoots vanaf start tot aan de oplevering produceren/fixen. Zowel intern (agenda’s) en extern (leveranciers, klanten, freelancers). Je denkt mee vanaf de start van een project, bewaart het overzicht, plant shoots en mensen, maakt callsheets, shotlists, bereidt PPM’s voor, denkt mee en beheert begrotingen, verzorgt modellen, castings, props, locaties en houdt overzicht van alles dat geregeld moet worden. Ook op shootdagen zelf zorg je dat alles gesmeerd verloopt.

Je kan op MBO/HBO niveau functioneren (ons maakt het niet uit of dat door een opleiding komt) Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Samen kijken we hoe we jouw talent het beste kunnen inzetten en verder kunnen ontwikkelen. Zo simpel is het.

Verder? Het is altijd gezellig op kantoor. Voldoende ruimte om te groeien, mee te denken en we hebben de allerleukste klanten.

Enkele merken waarvoor we werken

Interesse?

Heb je dus een enorme passie voor produceren en alles daar omheen. Ben je een fixer pur sang, heb je inlevingsvermogen en vanaf 2-3 jaar ervaring? Stuur dan een mailtje met je motivatie en een paar projecten waar je trots op bent naar werkenbij@videohelden.nl Hopelijk tot snel.