Allround Videoheld gezocht

Amsterdam, Fulltime

Op het Videohelden HQ in hartje centrum Amsterdam (Brouwersgracht) hebben wij, i.v.m sterke groei, plek voor een nieuwe held.

Wij zien onszelf als een video agency en bedenken en ontwikkelen video content voor bekende en minder bekende merken. We zijn met een klein vast team en werken daarnaast met een flexibele schil van helden. We maken van online commercials, tv-commercials tot Employment Branding video’s en alles er tussenin.

Klanten blij maken, samenwerken om de doelstelling te helpen realiseren zien we als onze missie. We zoeken dus iemand die een (merk)verhaal kan overbrengen, flexibel is en snel kan schakelen.
Wat we net zo belangrijk vinden is gezelligheid, energie en lol. Niet alleen met elkaar maar ook met onze klanten. Heb jij veel humor en kan je ook nog eens een grap incasseren, dan heb je een streepje voor!

Zo veelzijdig als een Zwitsers mes?

Je hebt ervaring met het editten in Final Cut Pro X (must), kan zelfstandig filmen (we filmen standaard met Sony’s FS7, FX9/FX6/A7 series) maar ziet ook een uitdaging in produceren en creatief meedenken. Je kan op HBO niveau functioneren (ons maakt het niet uit of dat door een opleiding komt). Mooi als je ook kan werken in After Effects en ervan houdt om jezelf tekens nieuwe dingen aan te leren. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Samen kijken we hoe we jouw talent het beste kunnen inzetten en verder kunnen ontwikkelen. Zo simpel is het.

Verder? Het is altijd gezellig op kantoor. Voldoende ruimte om te groeien, mee te denken en we hebben de allerleukste klanten.

Enkele merken waarvoor we werken

Interesse?

Heb je een dus een enorme passie voor filmen, editen en graden, plannen, produceren en regisseren? Ben je er ook nog eens goed in, heb je inlevingsvermogen en heb je vanaf 2-3 jaar ervaring? Stuur dan een mailtje met je motivatie en een paar projecten waar je trots op bent naar werkenbij@videohelden.nl Hopelijk tot snel.